Official Supporter

De SingelSwim is er voor iedereen. Daarom is er speciaal voor kinderen tot 10 jaar - die nog niet aan Kidsswim mee kunnen doen - de mogelijkheid om in te schrijven als "Official Supporter”. Want goed doen voelt goed. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Je (kind) maakt kans om SingelSwim Supporter van het jaar te worden!

Het werkt heel eenvoudig. Je schrijft je (kind) voor €5,- in en komt fantastisch verkleed naar de Swim. Als Zeemeermin, Visser, Badeend, Dolfijn, Badmeester, Zeehond, Zeepaardje of gewoon Prinses of Superman: àlles mag en kan! Liefst met een spandoek of iets waarmee je de zwemhelden kunt aanmoedigen!

Alle kleinste beetjes helpen

En je werkt natuurlijk hard voor je bijdrage aan onderzoek. Dat kan van alles zijn: plantjes water geven, auto wassen, kranten of flessen wegbrengen, boodschappen helpen dragen, kattenbak of konijnenhok verschonen, hond uitlaten, cakejes verkopen of tekeningen verkopen op Koningsdag, opa & oma of broertjes en zusjes voorlezen… alle 'kleinste' beetjes helpen en ook kleine bedragen kunnen gewoon gedoneerd via de site! Zo maken we sámen een nog groter feest van de 5e Singelswim Utrecht! Bij de uitreiking wordt de SingelSwim Supporter van het jaar bekendgemaakt. Alle kinderen krijgen ook een officiële medaille.

Lees meer Lees minder
van totaal € 500 (0%)