volunteers


 

Duik je liever niet de Singel in, maar wil jij wel wat betekenen voor de SingelSwim Utrecht? Word dan vrijwilliger! Om deze dag goed te laten verlopen hebben wij je hulp hard nodig. Tijdens het evenement hebben we verschillende taken, namelijk:

 

  • Evenementenbegeleiding
  • Parcours beveiliging

 

Kom jij ons een handje helpen? 

Stuur dat een mail naar info@singelswimutrecht.nl en geef daarbij aan voor welke taak jij je graag wilt aanmelden. Wij bieden je een onvergetelijke dag en je zet je tevens in voor de strijd tegen de spierziekte FSHD. Op de dag zelf zorgen wij voor eten en drinken. 

Hieronder staan de verschillende taken uitgebreid omschreven:

Evenementenbegeleiding 

Als evenementenbegeleider ondersteun en begeleid je alle deelnemers op het park en bij het startpunt. Je wordt ingezet bij de registratietent waar alle deelnemers zich aanmelden. Daarnaast ben je aanspreekpunt, geef je informatie en beantwoord je vragen. Bij het startpunt help je mee om de start goed te laten verlopen en bij de finish help je alle deelnemers weer veilig uit het water. Aan het eind van de dag ruimen we samen de laatste spullen op en ben je inzetbaar voor diverse hand-en-spandiensten.

Parcours beveiliging 

Tijdens de SingelSwim staan vrienden, familie, bezoekers en voorbijgangers langs de kant van de Singel om alle zwemmers aan te moedigen. Om de veiligheid van onze bezoekers, maar ook van de omgeving te waarborgen, word je ingezet langs het parcours en op de bruggen. Onder begeleiding van beveiligingsbedrijf WBU zorg je voor een veilige omgeving voor zowel de bezoekers en deelnemers als voorbijgangers en verkeer. Op de dag zelf ondersteun je de medewerkers van WBU op Park Lepelenburg, begeleid je de deelnemers van en naar de bussen richting de start, houd je toezicht langs het parcours en op de bruggen.